Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

СК «Універсальна» перемогла у конкурсі, фінансованому Євросоюзом

ВАТ «Страхова компанія "Універсальна" увійшла до списку компаній, які отримають індивідуальну технічну допомогу в рамках Проекту TACIS «Надання допомоги страховому сектору України», що фінансується Європейським Союзом. Про це 27 вересня генерального директора Наталію Володимирівну Безбах повідомили Керівник команди експертів Отто Чурго та Генеральний директор Ліги страхових організацій України Наталя Гудима.
Нагадаємо, що конкурс проекту Tacis був започаткований для відбору страхових компаній для участі в проектах індивідуальної технічної допомоги, найдоречнішої для українських страховиків. Про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі СК „Універсальна”.
ВАТ "СК "Універсальна" створена в 2002 році у результаті об'єднання СК "Терен" (Тернопіль) і "Поділля"(Вінниця). За наступні три роки компанія приєднала до себе СК "Карпати" (Ужгород), "Арта" (Тернопіль) і "Саламандр-Десна" (Чернігів). Основним акціонером "Універсальної " за станом на кінець 2005 року була Fіnancіal&Іnvestment Energy Holdіng (FІEH) Establіshment (Ліхтенштейн), що володіє 47,73%. Статутний фонд компанії становить 60 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ