Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Скільки коштів передбачено на безпеку дорожнього руху на Львівщині

Йдеться про встановлення дорожніх знаків та розмітки на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, - повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Встановлення дорожніх знаків є критично важливим для забезпечення безпеки як дорожнього, так і залізничного транспорту. Адже дорожні знаки попереджають водіїв про наближення до залізничного переїзду, даючи їм достатньо часу для зниження швидкості та підготовки до можливої зупинки. 

У Самбірському районі на автомобільній дорозі С141409 Кружики – Нагірне встановили дорожні знаки перед трьома залізничними переїздами, а також облаштували 3 пішохідні переходи з встановленням дорожніх знаків та нанесенням горизонтальної дорожньої розмітки. Виконавець будівельних робіт: ТОВ «Трафік Менеджмент Груп».

«Заходи із забезпечення безпеки дорожнього руху здійснюються в межах реалізації Програми розвитку мережі й утримання  автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки, якою цьогоріч на вказані потреби передбачено близько 1,5 млн грн. Надалі роботи будуть продовжуватися в межах передбаченого фінансування», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Департамент дорожнього господарства закликає водіїв бути уважними, дотримуватись правил дорожнього руху та поважати права пішоходів. Пам'ятайте, що кожен з нас може зробити свій внесок у створення безпечного дорожнього середовища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ