Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

СКУ закликає до спостереження за президентськими виборами в Україні

Світовий Конґрес Українців закликає міжнародних короткотермінових спостерігачів долучитися до спостереження за другим туром президентських виборів в Україні

Міжнародна місія Світового Конґресу Українців (СКУ) зі спостереження  за виборами 2019 р. в Україні (Місія СКУ) у складі 219 короткотермінових спостерігачів із 16 країн успішно завершила спостереження за першим туром президентських виборів, який відбувся 31 березня 2019 р., і прийшла до висновку, що виборчий процес відповідав міжнародним стандартам проведення демократичних виборів.

Остаточні результати першого туру голосування все ще мають бути оприлюднені Центральною виборчою комісією України, але, за попередніми висновками, жоден з кандидатів не набрав більше 50% голосів у першому турі. Таким чином, 21 квітня 2019 р. відбудеться другий тур голосування на президентських виборах.

Щоб забезпечити вільний і демократичний виборчий процес 21 квітня 2019 р., СКУ закликає додаткових волонтерів до участі в роботі Місії СКУ. Якщо Ви є громадянином іншої держави, ніж Україна (за винятком Російської Федерації), проживаєте в Україні або бажаєте приїхати в Україну чи в одне з дипломатичних представництв України за кордоном, - ми закликаємо Вас до участі в роботі Місії СКУ. У цей критичний для української демократії час Ваша активна участь допоможе українському народові вільно висловити свою думку в процесі прозорого і демократичного голосування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ