Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Слідчий районного відділення поліції відповідатиме у суді за отримання хабара

Слідчий районного відділення поліції в Рівненській області відповідатиме у суді за отримання хабара у розмірі 2000 гривень. За ці гроші поліцейський мав вирішити питання щодо перекваліфікації кримінального правопорушення на менш тяжкий із подальшим закриттям кримінального провадження.Про це інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіону України скеровано до суду обвинувальний акт по кримінальному провадженню стосовно слідчого Рівненського відділення поліції Рівненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Він в грудні 2015 року від одного з фігурантів по кримінальному провадженню вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 2000 гривень. За ці гроші поліцейський мав вирішити питання щодо перекваліфікації кримінального правопорушення на менш тяжкий із подальшим закриттям кримінального провадження.

Державне обвинувачення в суді підтримує військова прокуратура Рівненського гарнізону.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ