Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Слідство встановило, що Лозінський добивав свою жертву бампером автомобіля

Обвинувачений у вбивстві Валерія Олійника колишній народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський добивав жертву, як дикого звіра, знаходячись за кермом автомобіля «Нива-Шевроле». Про це повідомив «Сегодня» заступник Генерального прокурора Віталій Щеткін.

 

Під час відтворення обставин подій з виїздом в Голованівський район слідчої групи Генпрокуратури встановлено: Лозінський розігнав машину і направив її прямо на Олійника, заподіюючи травми вже пораненому з вогнепальної зброї, що спливав кров’ю, селянинові бампером. Це підтверджується також матеріалами експертиз, повідомив Щеткін.

 

«Лозінський категорично відмовився від участі в слідексперименті, але це не вплинуло на хід подій, оскільки зібрано достатньо доказів його причетності до загибелі Олійника. Акт за підсумками відтворення ще не підписано, але до вже наявних свідчень залучимо й нові. Припускаємо, що до кінця березня - початку квітня обвинувальний висновок буде готовий, після чого Лозінському належить ознайомитися з ним у порядку статті 218 КПК України», - відзначив Щеткін.

 

На даний момент Лозінський продовжує знаходитися в Лук’янівському СІЗО. Свою провину він досі так і не визнав. Під вартою і співучасники - екс-прокурор Голованівського району Євген Горбенко, єгер Василь Перепелиця, помічник дільничного інспектора Олег Штука.

 

proUA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ