Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сміття з Дрогобича, можливо, буде вивозити австрійська компанія

Австрійська компанія з утилізації сміття, власником якої є Крістіан Чернер, можливо, буде вивозити сміття з Дрогобича. Про це «Гал-info» повідомив сільський голова Брониці Михайло Яцикович. 
 За його словами, Крістіан Чернер візьме участь у нараді, яка відбудеться 17 листопада за участю міського голови Дрогобича Михайла Гука, голови Дрогобицької райдержадміністрації, у зв’язку з неналежною експлуатацією Дрогобицького сміттєзвалища на території Броницької сільської ради, де мають також  вирішити питання  подальшої експлуатації сміттєзвалища.
Як додає Михайло Яцикович, заплановане на 14 листопада засідання екологічної, земельної та депутатської комісій, на якому мали вирішити, як надалі функціонуватиме сміттєзвалище, не відбулося, оскільки не були присутні зацікавлені особи, а саме міський голова Дрогобича та Стебника. Тому засідання перенесено на 24 листопада.
Нагадаємо, на сесії Броницької сільради прийняли рішення про заборону з 17 листопада ввозити сміття на сміттєзвалище у с. Брониця з Дрогобича.
Австрійський бізнесмен Крістіан Чернер, займаючись вивозом сміття у Стрию, здобув не найкращу репутацію, що призвело до розриву договору зі Стрийською міською радою. Крістіан Чернер є одним із основних претендентів на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища. Також є власником Тернопільського аеропорту, свого часу мав намір придбати аеропорт у Стрию.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ