Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Снєгирьов: Окупований Кіровськ кілька місяців живе без води

Окупований Кіровськ Луганської області кілька місяців живе без води. Про це повідомив Дмитро Снєгирьов.

"Безводний Кіровськ Луганської області несподівано почав потопати

Окупований Кіровськ Луганської області потерпає від «трудового ентузіазму», який розквітає на теренах «народних республіках».

Кіровчанка Неля Шварьова пише в соцмережах, що в місті дали воду, і вона «тече з усіх дір, а всі слюсарі міста п'яні, і ніхто не може прийти на допомогу бідним людям. Страшний потоп на кварталі 60 років Жовтня!»

Про ситуацію з водою у Кіровську вже писали місцеві жителі в соцмережах: «Просто катастрофічне становище з водою в м. Кіровськ. Місто вже кілька місяців живе без води. Людей прямо від колодязів і криниць відвозять до лікарні з інфарктами і інсультами, деяких в морг.

Місто Кіровськ зіткнулося з байдужістю місцевих органів влади до ситуації в місті. Скільки ще таке буде продовжуватися, допускається спекуляція приватними розвізниками, за відро води з пенсіонерів, які не можуть самі відстояти півдня біля криниці, просять гроші".

Міська машина, яка розвозить воду раз на тиждень, як крапля в морі, і практичної користі несе дуже мало. Більше як 15 років місто отримувало воду по годинах (6 годин на добу), а тепер взагалі перестало отримувати. Тих кіровчан, яких не вбила війна, вб’є бездіяльність т.зв. "нової влади".

Виходить так, що малокорисна для кіровчан не тільки бездіяльність, але і діяльність нових очільників міста.

Д.Снєгирьов"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ