Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соболєв: Князевич просив не люструвати Льовочкіна й Азарова

Депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв заявив, що представник президента у Верховній Раді колись просив виключити з люстрації Сергія Льовочкіна та Миколу Азарова. Про це він сказав на погоджувальній раді парламенту під час суперечки щодо очищення Конституційного Суду, маючи на увазі Руслана Князевича.

Реагуючи на слова про те, що вже 15 місяців у парламенті лежить законопроект, який розповсюджує люстрацію і на суддів КС, Князевич сказав:

"24 травня ми отримали висновок науково-експертного управління і домовилися, в тому числі, з першим заступником голови комітету в комітеті розглянути його на наступному засіданні у середу".

"З приводу хабарів суддів Конституційного Суду. Я не хочу коментувати те, що Ви сказали з приводу голосування парламенту, але справжнім хабаром суддям Конституційного Суду було те, що під час прийняття закону про люстрацію в останній момент Ви вилучили суддів Конституційного Суду з переліку осіб, на які поширювалася люстрація. Так само, як і уповноваженого з прав людини", – заявив Князевич.

"Якщо буде потреба і необхідність прокоментувати, чому Ви це зробили, я обов'язково це зроблю колись," – додав він.

На це Соболєв заявив, що Князевич, будучи представником президента у парламенті, просив "виключити з люстрації Сергія Льовочкіна і Миколу Азарова".

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ