Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

Привітання командувача Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил України генерал-лейтенанта Ігоря Луньова з нагоди Дня Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Панове генерали, офіцери, сержанти і солдати!

Ветерани і працівники Сил спеціальних операцій Збройних Сил України!

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом — Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України!

Це свято уособлює наявність у складі українського війська окремого роду сил спроможного самостійно або у взаємодії з іншими видами Збройних Сил України проводити спеціальні операції в інтересах оборони держави.

Сьогодні, коли Україна у небезпеці, Ви, у неймовірно складних умовах, під постійними обстрілами терористів демонструєте незламний характер та волю до перемоги. Звитяга і героїзм розвідника є безцінним.

Свій високий професіоналізм та відданість справі військовослужбовці Сил спеціальних операцій неодноразово підтверджували як під час виконання завдань Антитерористичної операції, так і в складі Операцій об’єднаних сил.

Мужність і стійкість військовослужбовців Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил України, виявлені під час захисту рідної землі, довели підступному агресорові переваги у професійній і моральній підготовленості наших воїнів, їх вірності обов’язку та Вітчизні.

Вклоняюся перед пам’яттю українських воїнів, які віддали своє життя за краще майбутнє рідної країни.

Завдяки доблесті солдатів і офіцерів щоденно зміцнюється Українська армія, гартуються її Сили спеціальних операцій, відроджується бойова слава України. І вершать цю ратну справу звичайні люди – патріоти своєї Батьківщини.

Особливі слова пошани адресую ветеранам, чий життєвий і бойовий досвід слугує вихованню нинішнього та майбутнього покоління воїнів-захисників.

З нагоди професійного свята висловлюю слова щирої вдячності кожному з вас за відданість військовій справі, зразкову службу та сумлінне виконання покладених завдань.

Бажаю всім доброго здоров’я, щастя, мирного неба та нових досягнень.

Вірю в перемогу України !

Слава Силам спеціальних операцій Збройних Сил України !

Слава Україні!

Командувач Сил Спеціальних Операцій

Збройних Сил України генерал-лейтенант Ігор Луньов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ