Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні до Львова прибуває делегація УЄФА

Сьогодні, 4 лютого, до Львова прибуває генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор. Під час візиту йому представлять об’єкти підготовки до Євро-2012.
Перебуваючи у Львові, генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор огляне будівництво стадіону до Євро-2012, ознайомиться з міжнародним аеропортом «Львів», де відбудеться презентація проекту реконструкції злітної смуги та пасажирського терміналу, відвідає залізничний вокзал, а також огляне центральну частину міста у вечірній та ранковий час. У Ратуші Девіду Тейлору представлять загальний стан підготовки до європейської першості з футболу, зокрема у сфері медицини, готелів, транспорту, фан-зон.
У складі делегації УЄФА в Україні до Львова прибудуть також директор Євро-2012 Мартін Каллен, керівник підрозділу Євро-2012 з питань організації заходів Лукас Акерман, комерційний директор Філіп Марграф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі. Також до Львова сьогодні прибуде віце-прем’єр-міністр Іван Васюник, директор виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.
У аеропорту Девіда Тейлора зустрічатимуть міський голова Львова Андрій Садовий, голова. Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та інші офіційні особи. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ