Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні комунальні служби по всьому Львову ліквідовують ями на дорогах

Сьогодні у всіх районах Львова проводять ліквідацію ям на дорогах. До роботи залучено 14 бригад. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Як пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Орест Тимчишин, комунальні служби працюють посилено у суботу через сприятливі погодні умови.

«Сьогодні у всіх районах Львова асфальтують ями, в Галицькому ще перекладають бруківку. В загальному працює 14 бригад. Для ліквідації ямковості у Шевченівського шляхово-ремонтного підприємства замовили 105 тонн асфальту. Роботи триватимуть впродовж дня», – розповів Орест Тимчишин.

Нагадаємо, ямковіcть на дорогах виникає у зв’язку із частими змінами температурних режимів в осінньо-зимовий період. Сніг топиться, потрапляє у шпарини асфальту, а коли є заморозок – лід розпирає асфальт, тож так виникають тріщини і ями. Як тільки виникають сприятливі погодні умови, комунальні служби ліквідують ямковість на дорогах і першочергово проводять ремонт там, де найкритичніша ситуація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ