Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на площі Ринок зріжуть всихаючу липу та одну крону каштана

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
За інформацією управління екології та природних ресурсів ЛМР, аби мінімізувати ризики, сьогодні, 6 серпня, на площі Ринок виконуватимуть роботи з видалення всихаючої липи біля фонтану "Адоніс" та полегшення крони каштану біля фонтану "Діана". Про це повідомили 6 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Після літніх буревіїв стан каштану суттєво погіршився, зокрема, в стовбурі дерева з’явились тріщини, гілка почала відходити, тому необхідно вжити невідкладних заходів. Це дуже небезпечно, коли через тріщини падають гілки зі здорових дерев", - зауважила начальниця управління екології та природних ресурсів Олександра Сладкова.

Ще одне розщеплене дерево виявили на Погулянці.

"В результаті обстежень ми виявили розщеплений бук на вул. Жасминовій. Також закликаємо мешканців: у разі виявлення тріщин на деревах  інформувати гарячу лінію міста", - наголосила Олександра Сладкова.

Додамо, що на місці липи у листопаді буде висаджено крупномірний саджанець, а за станом каштана будуть спостерігати: є сподівання, що він тішитиме своїм квітуванням та літнім затінком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ