Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на вулиці Панча, 8 у Львові відкриють дитячий майданчик із отриманих коштів за «Парад Левів»

Сьогодні о 13 годині на вулиці Панча, 8 відбудеться відкриття дитячого майданчика за кошти від аукціону „Парад Левів”. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Відкриттям майданчику займається ГО «Сріблі крила». Як зазначають у прес-службі, це один із шести майданчиків, які будуть відкриті за отримані кошти від аукціону «Парад Левів».
Нагадаємо, за час проведення з 15 серпня по 22 вересня арт-фестивалю „Парад левів у Львові” від аукціону продажу розмальованих левів зібрали 399 700 гривень, а також зібрали 1342 гривень пожертв у скриньку, що була встановлена на Площі Ринок під час проведення арт-фестивалю «Парад левів у Львові».
Зібрані кошти 401 042 гривень організатори фестивалю обіцяли передати на впорядкування дитячих майданчиків у місті.
Для визначення «Лева глядацьких симпатій» порахували 18 134 бюлетені, якими відвідувачі проголосували. Перше місце належить леву №18 – Кавово-шоколадний лев – 3655 голосів, якого розмалювала львівська художниця Олександра Новацька, друге місце одержав лев №13 – Пивний Лев – 2692 голоси, якого розмальовував художник зі Львова Юрій Кох, а третє місце належить леву №1 – Лев-франт – 2461 голос, якого оформляли Олег Скрипка та львівський художник Орест Гураль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ