Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні поблизу села Суходоли Бродівського району виникла пожежа в причепі автомобіля МАН

9 червня 2006 року на трасі Київ — Чоп, поблизу с. Суходоли Бродівського району виникла пожежа в причепі автомобіля МАН, — повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
 Автомобіль належить приватному підприємцю. Вогнем знищено частину причепу та 800 батарей опалення, пошкоджено 200 батарей. Що стосується збитків то, прямі складають 100 000 грн., побічні — 104 200 грн. Врятовано автомобіль та майно на суму 1000 грн. Ймовірна причина пожежі — несправність гальмівної системи причепу.
Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 33 виїзди. Протягом доби виникли 2 некласифіковані надзвичайні події та ліквідовано 9 пожеж, на яких врятовано 7 будівель. Вибухо-технічним відділом НДЕКЦ при УМВСУ в Львівській області вилучено та знешкоджено 2 боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни. З початку року на території Львівської області виникло 5 надзвичайних ситуацій, з них 3 природного та 2 техногенного характеру, в результаті яких 3 особи загинуло.
З початку року на території області виникло 888 пожеж, на яких виявлено 87 загиблих осіб, з них 3 дітей та 41 особа травмована, з них 2 дитини. На пожежах врятовано 213 осіб, з них 13 дітей, на об’єктах Міністерства оборони 8 осіб. Згідно з оперативними даними протягом доби зареєстровано 10 пожеж.
З початку року на території області виникло 631 дорожньо-транспортна пригода, внаслідок яких  81 особа загинула, з них 3 дитини та 754 особи травмовано, з них 19 дітей.
За добу зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 1 особа загинула та 2 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ