Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні розглянуть клопотання про продовження арешту Савченко

Шевченківський районний суд Києва сьогодні після обіду продовжить розгляд клопотання прокуратури на продовження терміну арешту народному депутату Надії Савченко, передає кореспондент УНН.

"Заслухавши думку учасників процесу, суд відкладає засідання на 15 годину, щоб надати можливість ознайомитися з матеріалами справи. Що стосується перенесення судового засідання на іншу дату, суд розглядатиме це питання о 15-й годині", - сказав суддя Мар'ян Головчак.

Варто зазначити, що в ході засідання адвокати Савченко просили відкласти розгляд клопотання про продовження їй запобіжного заходу на 25-26 жовтня через відсутність трьох адвокатів, а також через те, що завтра Апеляційний суд Києва має розглянути скаргу на попереднє рішення суду щодо продовження Савченко запобіжного заходу. Крім того, присутні три адвокати не змогли ознайомитися з матеріалами клопотання через невчасне їхнє надходження з боку прокуратури.

Як повідомляв УНН, Шевченківський районний суд Києва залишив народного депутата Надію Савченко під вартою до 30 жовтня.

Верховна Рада 22 березня позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт. Того ж дня слідчим ГСУ СБ України Савченко було затримано у ВР.

За даними ГПУ, їй повідомили про підозру у злочинах, передбачених ч.1 ст. 109, ч.1 ст. 14 ч.2 ст. 28 ч.1 ст. 109, ч.1 ст. 14 ч.2 ст. 28 ст. 112, ч.1 ст. 14 ч.3 ст. 258, ч.1 ст. 258-3, ч.2 ст. 28 ч.1 ст. 263 КК України.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ