Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні розпочалась реєстрація на ЗНО до магістратури

14 травня розпочалась реєстрація тих абітурієнтів, які цього року вступатимуть до магістратури за технологією ЗНО, - Освіта.ua.

Зокрема, це стосується вступників до магістратури на спеціальності галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини».

Вступники до магістратури за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право» складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине фахове вступне випробування з Права та Загальних навчальних правничих компетентностей.

Вступники до магістратури за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини» (крім «Міжнародне право») складатимуть лише єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Реєстрація вступників для складання зовнішнього незалежного оцінювання триватиме до 18 години 5 червня.

Для реєстрації необхідно звернутись до приймальної комісії одного із закладів вищої освіти, в якому вступник має намір взяти участь у конкурсному відборі. Результатом реєстрації є отримання екзаменаційного листка.

Охочі взяти участь у відборі на навчання за спеціальністю «Право» та/або «Міжнародне право» та одночасно за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини» мають подавати документи до приймальної комісії вишу, який у 2018 році здійснює набір за спеціальностями «Право» або «Міжнародне право».

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти всім зареєстрованим учасникам буде створено інформаційні сторінки.

Вхід до сторінки здійснюватиметься за номером екзаменаційного листа та пін-кодом, зазначеним у ньому.

Особа, яка зареєструвалася, зможе відслідковувати всю необхідну оперативну інформацію щодо проходження тестування на цій сторінці. Зокрема, там буде розміщено інформацію про пункт тестування, де учасник його проходитиме. Там же можна буде сформувати та роздрукувати запрошення-перепустку до пункту тестування.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ