Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Шевченківською райадміністрацією ліквідовано три об’єкти грального бізнесу, один з яких закривають вже втретє

Сьогодні під час рейду Шевченківської районної адміністрації  було ліквідовано три несанкціоновано встановлені  об’єкти. Зокрема два кіоски на вул. Торф’яній 8 і  Грінченка 10, а також втретє закрили кіоск з 15 гральними автоматами на вул.. Грінченка 1. Цей кіоск належить до малих архітектурних форм і ТзОВ  „Дніпро Вікторія” було видано дозвіл на  реалізацію продовольчих товарів, тоді як власники здають  його в оренду ТзОВ „Бомонд+”, що  в свою чергу утримують 15 діючих гральних автоматів.
„Ми вже двічі відключали кіоск від електропостачання, проте ліквідувати його не можемо, оскільки не маємо таких повноважень. Проте якщо після сьогоднішнього відключення вони знову розпочнуть підприємницьку діяльність в сфері грального бізнесу, цю справу вирішуватимуть в суді. Також ми будемо вимагати відшкодування   коштів за виклик відповідної техніки для відключення кіоску від електроенергії. Зокрема виклик такої техніки коштує до 1500 грн за день, а ми застосовували її тричі”,- розповів заступник голови Шевченківської рай адміністрації Юрій Сахно. 
Загалом, з початку дії ухвали Львівської міської ради про заборону функціонування грального бізнесу не в спеціально відведених для цього приміщеннях, Шевченківською районною адміністрацією ліквідовано 72 об’єкти, в яких було 239 гральних автомати, а також серед них  28 „стовпчиків” на  ринках, 9- кіосків-шайб, 1 – рулетка. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ