Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні стартує додаткова реєстрація на ЗНО

Упродовж 3–19 травня триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, повідомляє прес-служба УЦОЯО.

У цей період можуть зареєструватися лише учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги зареєструватися в основний період.

Окрім звичного пакета реєстраційних документів, таким особам потрібно подати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє незалежне оцінювання під час додаткової сесії та копію документа, що посвідчує відповідний статус (копію посвідчення учасника бойових дій, копію довідки про безпосередню участь в антитерористичній операції, копію паспорта громадянина України (або одного з батьків (опікунів) тощо).

Рекомендації щодо реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розміщено в розділі «Процедура реєстрації». Нагадуємо, що дату подання реєстраційних документів буде визначено за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Також у додатковий період можуть зареєструватися особи, засуджені до позбавлення волі або взяті під варту. Усю необхідну інформацію вони можуть отримати в представника адміністрації установи виконання покарань, на якого покладено відповідальність за організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадаємо, основна сесія розпочнеться 23 травня і триватиме до 16 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ