Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові страйкували працівники банку «Надра» (Фото)

Сьогодні у Львові працівники банку «Надра» на дві години призупинили свою роботу та вийшли на вулиці з акціями протесту. За словами заступника начальника Західного міжрегіонального управління банку Володимира Галька, сьогоднішня акція – це протест проти дій влади, яка намагається знищити банк. «Наш банк вже 15 років працює, і є одним з провідних в Україні. Всі звинувачення на нашу адресу стосовно несанкціонованого використання коштів рефінансування Нацбанку є безпідставними. Всі вони були використані на підтримання ліквідності та були спрямовані на виконання зобов’язань перед клієнтами», - зазначив Володимир Галько.
Прес-служба „Надра Банку” розповсюдила сьогодні інформацію, що загальний розмір виконаних та повернених банком зобов’язань клієнтам, а також контрагентам на зовнішніх фінансових ринках становить близько 10 мільярдів гривень, з яких 7,1 млрд. – за рахунок кредитів рефінансування від Нацбанку.
Зазначимо, що раніше працівники Надра банку написали відкритого листа прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко з проханням припинити звинувачення на адресу банку.
Нагадаємо, що Юлія Тимошенко 25 січня повідомила, що вважає за необхідне, щоб Національний банк ввів у банку «Надра» тимчасову адміністрацію.












Підготувала Наталія Кузьо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ