Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні сьогодні відзначають День піхоти

Сьогодні, 6 травня, у День піхоти Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк привітав військових зі святом.
Фото з Facebook-сторінки Командувача Сухопутних військ ЗС України

Привітання Олександр Павлюк опублікував на сторінці у Facebook.

«Вони – кулі, що несуть смерть ворогу. Вони – мить, що змінює нашу епоху. Вони – світло, що зігріває Батьківщину. І темрява, що лягає на ворога. Вони – воїни, визволителі, переможці. Вони — українські піхотинці, основа Сухопутних військ та нашої стійкості на фронті», – зазначає командувач.

Як пише генерал-лейтенант, воїни-піхотинці щосекунди беруть на себе найпотужніший удар російського агресора, несуть найважчий тягар війни. Їх робота часто залишається невидимою. Але саме піхота тримає фронт на своїх плечах, титанічними зусиллями пхає ворога в пекло.

«Героїчна робота. Надскладна. На захисті життя від смерті, на стороні світла проти найчорнішої темноти. В умовах, які неможливо побачити чи уявити, якщо не бував на позиціях. Піхотинці! Бойові побратими та посестри! Вітаю кожного та кожну з вашим днем!», – пише Олександр Павлюк і додає: «Нехай ворожі кулі оминають вас! Нехай сила вашої волі зберігає свою міць, наближає перемогу України! Вшануймо в цей день й памʼять про воїнів-піхотинців, що віддали за Україну найдорожче — своє життя! Помстимося за кожного та кожну! Слава воїнам-піхотинцям! Слава Україні!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ