Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відбудеться національний тест з медіаграмотності

Сьогодні відбудеться національний тест з медіаграмотності. Про це повідомили в пресслужбі Мінкульту.

Форма для проходження тесту буде відкрита чотири рази на день протягом 45 хвилин. Початок — о 10:00, 13:00, 17:00, 21:00. 

Після проходження тесту вам автоматично висвітиться ваш результат, а правильні відповіді будуть опубліковані 26 жовтня на сайті Фільтра.

Учасники, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, отримають корисні подарунки! Пройти тест можна лише 1 раз — учасники, які пройдуть тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки.

«Гуру медіаграмотності» отримають сертифікати. Тому не забудьте переконатись, що правильно зазначили своє ім’я та прізвище, а також електронну пошту.

Пройти тест

Національний тест з медіаграмотності організований національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерство культури та інформаційної політики України, який реалізується за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії, разом із програмою USAID Мріємо та діємо, що впроваджується IREX in Ukraine, та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Міністерство освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ