Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відбувся „круглий стіл” на тему „Парламентаризм – майбутнє України?!!”, організований ГО „Центр „Молода дипломатія”

Сьогодні, 22 березня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка ГО „Центр „Молода дипломатія” організував „круглий стіл” на тему — „Парламентаризм – майбутнє України?!!”.
 „Ця тема надзвичайно актуальна, особливо зважаючи на політичну реформу, яка набуде чинності за кілька днів, тобто після проведення виборів. Цікаво дізнатися, як українське суспільство розуміє поняття парламентаризму і наскільки воно ознайомлене з базомими засадами функціонування парламенту як органу представницької демократії. Тому в нас і виникла ідея організувати такий „круглий стіл”, — розповіла „Гал-info” одна з організаторів проекту, голова Комітету політики та міжнародних відносин ГО „Центр „Молода дипломатія” Ірина Одрехівська.
 У засіданні „круглого столу”, окрім студентів та викладачів ЛНУ імені Івана Франка та інших навчальних закладів Львова, беруть участь також студенти Краківського університету. Організатори також запрошували представників політичних партій, проте, як розповів „Гал-info” координатор проекту, голова комітету міжнародного права ГО „Центр „Молода дипломатія” Антон Подільчак, жодна з партій не відгукнулась на цю пропозицію: „Реакція політичних партій була різною, представник однієї з провідних партій, яка входить до трійки, в телефонній розмові взагалі здивовано запитався, що таке парламентаризм. Інші перед виборами, очевидно, не знайшли часу висвітлити свою офіційну пропозицію щодо парламентаризму або ж ця тема їх не цікавить”, — сказав Антон Подільчак
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ