Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Сонячна Майстерня" святкує першу річницю

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, виповнюється рік одному дуже хорошому львівському проєкту — Сонячна Майстерня.

Тут дітки зі синдромом Дауна, аутизмом, гіперактивністю чи затримкою розвитку за допомогою арт-терапії проявляють свій внутрішній світ та діляться емоціями на полотні.

З нагоди свята у Митрополичих садах влаштували благодійну виставку творів маленьких митців — «Тут і зараз». Юні хлопчики і дівчатка особисто презентували кілька десятків картин, над якими працювали впродовж останнього часу.

"Від імені Львівської міської ради та всього депутатського корпусу вручив подяку співзасновниці та художниці-наставниці цього проекту Ользі Ставникович. 

Дівчата роблять неймовірну справу. Запалюють вогники щастя в очах цих діток. І це варте великої пошани. Будемо допомагати, чим зможемо. І вас запрошую, друзі. Всі картини діток можна придбати — як на полотні, так і у вигляді хусточок Lady Di atelier. Кошти підуть на розвиток майстерні. Долучайтеся!", - зазначив секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ