Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сотні українських собак «пішли на роботу» з господарями

Сьогодні, 21 липня, працівники більш ніж 50 українських компаній у 15 містах України працювали разом зі своїми чотирилапими. Минулого року їх було втричі менше, - Kormotech і Соціум.

За словами керівника служби зі зв’язків з громадськістю компанії Kormotech Катерини Ковалюк, така динаміка свідчить про позитивні зрушення в контексті розвитку культури ставлення до тварин в Україні. “Ця акція ілюструє готовність українського суспільства сприймати собаку, перш за все, як компаньйона та впустити його в більше аспектів свого життя, ніж просто спільна прогулянка в парку”, - зазначила вона.

ІТ-компанія Sypmphony Solutions також долучилася до акції. Сьогодні тут - 4 собаки. В офісі - справжнісінький фурор, ділиться враженнями координатор подій компанії Ірина Возна.

“Відверто кажучи, побоювання у нас були: це все ж таки офіс, де працюють люди, а не парк для собак. Проте все пройшло чудово! Усі раділи, фотографувались та гралися з собаками. Думаю, що наступного року знову візьмемо участь”, - зазначає вона.

Нагадаємо, традиція бере початок у США, де святкування відбувається вже 17 років поспіль. В Україні організатором акції вже вп’яте виступила компанія Kormotech, в офісі якої сьогодні було 10 собак. Наступного року свято відбудеться 6 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ