Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спеціалізація «Клінічна фармація» - найпопулярніша серед вступників до ЛНМУ ім. Данила Галицького

Цього року у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького найвищий  конкурс при вступі - на спеціалізацію «Клінічна фармація» фармацевтичного факультету – 5,33 абітурієнта на місце, а найнижчий - на медичний факультет, спеціалізація «Медико-профілактична справа» - всього 1,84 – про це «Гал-info» повідомив  відповідальний секретар приймальної комісії університету Василь Гомків.
Порівняно з минулим роком ситуація значно змінилась. Торік найбільшу популярність серед абітурієнтів мав факультет стоматології, а найменшу – спеціалізація «Сестринська справа» (бакалавр). Це спричинено тим, що цього року на медичному факультеті, окрім спеціалізації «Лікувальна справа», з’явилися ще дві нові – «Педіатрія» та «Медико-профілактична справа».
У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького вступні іспити тривають. Абітурієнти складають екзамени з хімії і біології (тести) та з української мови (диктант). Загалом на державну форму навчання планують зарахувати 386 осіб, а заяв абітурієнтів прийнято 788.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ