Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині поліцейські нагадують про неприпустимість продажу алкоголю неповнолітнім

У Львові та на території області інспектори підрозділів ювенальної превенції відвідують торгівельні заклади, нагадують працівникам про неприпустимість продажу неповнолітнім особам підакцизних товарів та про відповідальність, передбачену Законом за подібні правопорушення. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, у статті 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення зазначено: «…продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років, - тягне за собою накладення штрафу від ста до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Особа, на яку протягом року було накладене адміністративне стягнення за такі ж порушення, - може бути притягнута до відповідальності, а саме - накладення штрафу від шестисот до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Окрім того, правоохоронці нагадують працівникам та відвідувачам торгівельних закладів про необхідність дотримуватись правил карантину, які ще діють на території Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ