Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Срібна обручка – символ подружжя

З глибокої давнини обручка є головним символом весільної церемонії. Це ознака любові, відданості, вірності.

Молодята повинні носити ці каблучки на безіменному пальці. Згідно старовинного звичаю, обручку має купувати лише наречений.

B8JxB-pDLtSULOuKwsiN-0khSJpXJx0AUzov0yJaDSS23iZpdBAdCu1egToFnujgAua5ulXcyZyf85mJas-cvoo6w9vwmsMJHlfx1bVl4hKGE4YCPKWbxOCoDTH_8gAwT_SiE2xbPA_FuGCwP8rbdXI

Історія, прикмети, традиції

Загалом, срібні обручки краще за все вибирати з однорідного металу. Вони мають бути гладкими, і тоді, як кажуть, подружнє життя молодят буде таке ж рівне, без жодного каменя на своєму шляху, як кільце, що придбане на весілля.

  • Напевно, тому деякі експерти й не радять купувати кільця з насічками та численними вкрапленнями каменів. Хоча в даний час застосовуються як обручки культур інших народів, наприклад, екстравагантне ірландське кільце, що входить в моду, купити яке сьогодні не становить особливих труднощів.
  • Раніше існувала традиція дарувати нареченій заручне кільце, яке вона мала одягнути на безіменний палець і носити його до весілля. Таке кільце якраз і мало бути із дорогоцінним камінням.
  • Поганою ознакою вважається, якщо наречена або наречений проґавить кільце, що може призвести до швидкої розлуки закоханих. За звичаями, свідки повинні заздалегідь приготувати ниточку, яка має приборкувати негаразди та погані передбачення. Потрібно протягнути нитку крізь обручки і після урочистості її спалити. Коробочку з-під обручки забирає собі подруга нареченої. Це означає, що вона одружиться наступною після нареченої.

Існує багато прикмет, яких потрібно дотримуватися до весілля та під час весільної церемонії. Наприклад, не можна одягати або приміряти інші кільця в день весілля, не потрібно приміряти обручки іншим жінкам і чоловікам. Вважається, що в такому разі сім'я буде сваритися і незабаром розлучиться.

Тому експерти й рекомендують купувати весільні обручки в салонах, щоб їх ніхто не носив крім вас. Винятком можуть бути кільця батьків, але тільки якщо вони вже відсвяткували срібне весілля, а краще за це – обручки бабусь і дідусів, які вже відсвяткували золоте весілля. Вважають, чим заввишки міра спадщини кільця, тим воно цінніше.

Відповідно до прикмет

  • Обручку потрібно носити не знімаючи – це символізує захист від негараздів, заздрощів, стресів.
  • Якщо ви придбаєте обидва кільця в тому самому місці і в один і той же день, то у вас буде щасливе сімейне життя.
  • Втратити обручку – до розлучення.

Але якщо в день весілля обмін кільцями символізує справжнє кохання молодят, напевно, жодні прикмети не є жахливими.

W6Fkmbxe1GdBzveqlA3W9h_joW6AwC7MqLf5GCpwJaUGkWkeoeBm8RG59xTnsSGEDiO0JHn50f876RIqgp6QOAdHk-4UU3Cg7pI0JgOSLzudN3KZqxomgPcTMteGESn9GTv_1rq8pKms9Pg3yUWHO6c

Головні критерії вибору обручки

Купуючи весільне кільце, слід врахувати кілька критеріїв:

  1. Визначення розміру кільця – важливий крок. Правильний – цілком гарантує комфорт при щоденному носінні. Використовуйте спеціальні таблиці, що представлені в інтернеті.
  2. Визначте, який стиль ювелірних виробів найбільше пасує. Класичні, з геометричними візерунками чи східними мотивами – варіантів маса.
  3. Крім цілком срібних, на ринку представлені ювелірні прикраси з різними покриттями та вставками. Врахуйте це при виборі кільця.
  4. Бюджет також відіграє важливу роль. На сайті «Срібна Країна» легко знайти вироби різних цінових категорій. Від дешевих моделей до преміальних варіантів.

Поради фахівців

Вибір весільної прикраси – відповідальне завдання. Щоб полегшити цей процес, скористайтеся наступними порадами:

  • Врахуйте смаки та уподобання партнерки чи партнера. Якщо ви знаєте переваги наречених, вибирати кільце буде набагато простіше.
  • Подумайте, який стиль у ювелірних виробах їм до вподоби, та орієнтуйтесь на цю інформацію.
  • Не слід забувати про антураж: перше враження – найважливіше. Красиве пакування підкреслить важливість моменту і зробить процес ще приємнішим.

У надійному та перевіреному інтернет-магазині «Срібна Країна» легко придбати обручку онлайн за вигідною ціною. Додатково – отримайте консультацію фахівців, які допоможуть зробити правильний вибір. Звісно, це процес, що вимагає уваги та ретельності. Але результат вартий цього: яскраві срібні обручки мають радувати подружжя щодня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ