Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як стильно носити золотий браслет у 2024 році?

Ювелірна мода не стоїть на місці, але є прикраси, що завжди у центрі жіночої уваги. Серед них і золотий браслет.

Виконаний у мінімалістичному дизайні, у формі ланцюжка, він здатен стильно доповнити практично будь-який образ.

І поки ви роздумуєте, який купити золотий браслет, гортаючи каталог інтернет-магазину Minimal, ми пропонуємо познайомитися з рекомендаціями щодо його поєднання з гардеробом.

Золотий браслет як дорогоцінний акцент в образі

Найкращий спосіб зосередити увагу на прикрасі — підкреслити ним маленьку чорну сукню. Можна трохи відійти від традиції та обрати темно-синє вбрання, та суть при цьому не зміниться. 

Поєднання золотого браслета і чорної сукні є визначальним кроком у напрямку бездоганної елегантності. Цей неперевершений дует змусить вражати своєю стильністю та витонченістю кожного разу, коли ви з’являєтесь на публіці. Такий лук — сильна межа між класикою та сучасністю.

Яскравий та контрастний образ

Враховуючи трендовість яскравих піджаків у новому році, варто знати, як поєднувати золотий браслет з подібним вбранням. Тут немає нічого надскладного.

Яскравий піджак вимагає збалансованого підходу. Обирайте золоті браслети, які гармонійно доповнюють або контрастують з кольором піджака. Найліпший варіант — рожеве чи жовте золото.

Доповнити такий аутфіт може стильний годинник, що “гратиме” в унісон з браслетом. Для цього подбайте про співзвучність кольорів металів чи загального стилю обох аксесуарів.

Золотий браслет з іншими аксесуарами

Створення ефектного та стильного ансамблю з улюбленими прикрасами — це справжнє мистецтво. Якщо ви маєте у своєму арсеналі вишукані прикраси, такі як браслети-кафи, масивні кольє та ансамблі каблучок, ось декілька порад, як вдало їх поєднати:

  1. Сміло комбінуйте золотий браслет з браслетами-кафами, створюючи цікаві графічні лінії на зап'ясті. Така динаміка додасть оригінальності вашому образу.
  2. Враховуйте колірну гармонію між прикрасами. Золото чудово поєднується з різними кольорами, тому можна спробувати грати на контрасті або обирати подібні відтінки.
  3. Спробуйте створювати асиметричні композиції, розміщуючи прикраси нерівномірно. Забезпечте баланс між масивними та більш тонкими елементами.
  4. Визначте основну фокусну зону. Якщо у вас масивне кольє, оберіть більш тонкі браслети, щоб уникнути перевантаження образу.
  5. Найважливіше — слідуйте своєму власному стилю та вибирайте ті прикраси, які вам подобаються. 

Пам'ятайте, що найкращий стиль — це той, який відзначає вас серед інших.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ