Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 ювелірних трендів сезону весна-літо 2024

Кожного року дизайнери прикрас пропонують нам щось нове й цікаве напередодні сезону весна-літо!

У цьому році на гребні хвилі – ювелірні вироби, вони поза часом, повірте, деякі тренди вас дійсно здивують.

Прикраси у вигляді серця

Чи знаєте ви, що це один із найпопулярніших дизайнів у ювелірній справі? Дехто вважає їх занадто кітчевими або навіть дівчачими. Модні та нехитрі. Їх будуть носити всюди – милі золоті сережки https://kimberli.ua/catalog/sergi, браслети та оригінальне жіночне намисто. Чому б і ні?

Прикраси-бульбашки

У цьому сезоні прикраси XXL просто необхідні. І одна з них, яка особливо привернула увагу модниць і впливових людей, – це ювелірні вироби у вигляді бульбашок. Максималістські та елегантні, прикраси з округлими формами та великим об'ємом – must-have сезону весна-літо 2024.

Квіткові прикраси

Квіти – символ оновлення, жіночності та чистоти... Це справжня ода природі, дівчата просто обожнюють буколічний дух квіткових прикрас. Ба більше, вони пасують до будь-якого стилю. Просто поєднуйте кулон із квіткою та відповідні сережки, щоб створити лаконічний і яскравий образ. Виберіть поєднання пусет та підвіски у формі квітки для створення більш елегантного образу.

Побалувати себе цим літом ніжними та жіночними прикрасами з квітами – вічна класика романтичного стилю.

Сережки XXL

Стилісти прогнозують повернення великих сережок-кілець. Золоті, срібні, кольорові або стилізовані, вони підходять не тільки для вечірнього вбрання. Дівчата носять їх скрізь і завжди, щоб урізноманітнити свій образ. Значний розмір виробів підсвічує обличчя й миттєво притягує погляд. Найкращий спосіб продемонструвати ці XXL-аксесуари без особливих зусиль – вдягнути їх із простим вбранням, залишивши шию без прикрас. Такий стриманий контраст ще більше підкреслить глибину вашого вишуканого смаку.

Намисто-чокер

Що таке кольє-чокер? Це тип виробів, які щільно прилягають до шиї. Вони мають розмір від 35 до 40 см, що було дуже популярним у 90-ті роки. Тому зовсім не дивно, що такі прикраси знову в моді.

Усі варіанти цього маленького намиста відповідають часу: бароко, панк або готика, ніжні, дуже жіночні, прикрашені перлами або мереживом, літній варіант із мушлями... Дайте волю своїй уяві!

Упевнені, дотримання перерахованих трендів сезону весна-літо 2024 допоможе вам ще більше підкреслити свою яскраву індивідуальність і неповторність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ