Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Стадіон у Львові будуватиме донецький «Альтком»

Стадіон у Львові будуватиме компанія «Альтком». 80% робіт виконають львівські будівельники. Про це сьогодні, 30 березня, під час брифінгу у Львові заявив віце-прем’єр міністр України Борис Колесніков.

 

За його словами, уряд довіряє будувати обєкти тим, хто це може робити у визначені строки. Стадіон буде оснащено так, що на ньому могли проводити концерти, а не тільки матчі ФК «Карпати», або ФК «Львів», якщо той повернеться у Премєр-лігу.

 

Також Борис Колесніков наголосив, що компанія «Азовінтекс» є не донецькою, а маріупольською. Це дві різні області, як свого часу були Львівська та Дрогобицька.

 

Нагадаємо, раніше – під час відвідин Львівського автобусного  зводу Борис Колесніков заявив про те, що стадіон буде будувати консорціум компаній, зокрема турецьких, хорватських. Тоді ж Колесніков сказав, що «Альтком» буде будувати злітно-посадкову смугу та новий термінал у Львівському аеропорті.

 

Додамо, що досі "Азовінтекс" був генпідрядником не тільки стадіону, кошторисна вартість якого становить понад 600 млн грн, а й злітно-посадкової смуги, вартістю до 1 млрд грн.

 

Водночас саме фірма "Альтком" проводила підготовчі роботи щодо майбутнього терміналу.          

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ