Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо, хто буде замовником ПКД для будівництва крематорію у Львові

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради ЛКП визначив «Виробничо-реставраційний комбінат ритуальних послуг» замовником виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва крематорію на території Голосківського цвинтаря і церемоніальної будівлі на території Янівського цвинтаря.
фото - facebook.com/andriy.sadovyi

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Пропонуємо визначити замовника виготовлення проектно-кошторисної документації та супутніх до проектування робіт та будівництва будівлі крематорію на території Голосківського цвинтаря у місті Львові, та замовника проектно-кошторисної документації та супутніх до проектування робіт та будівництва церемоніальної будівлі на території Янівського цвинтаря у місті Львові.

Замовником буде наше комунальне підприємство «Виробничо-реставраційний комбінат ритуальних послуг», - доповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, у Львові було оголошено архітектурний конкурс на проєкт крематорію. Переможцями стала команда архітекторів із Маріуполя, які зараз працюють в Берліні - Заботін Павло, Копейкіна Любов, Копейкін Віктор, Кобец Олена. Автори описують, що у своєму проєкті вони акцентують на останньому шляху людини, яким сенсом він наповнений та що відчувають близькі покійного у момент прощання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ