Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стало відомо, коли в Палаці мистецтв налагодять мікроклімат

Сьогодні, 4 липня, в.о. генерального директора Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк розповів, коли в приміщенні налагодять важливий для експонатів клімат-режим.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Поліпшення кліматичних умов

«Сьогодні найбільш пріоритетним завданням для керівництва Львівського палацу мистецтв  є забезпечення відповідного клімат режиму. Адже режим вологості та охолодження дуже важливі для проведення художніх виставок. Ми вже розробили проектно-кошторисну документацію, пройшли експертизу щодо встановлення системи кондиціонування та відновлення старої системи опалення. Сподіваюсь, що до кінця листопада нам вдасться реалізувати задум.

Окрім цього ми проводимо ряд ремонтних робіт. Так, наприклад, ми оголошуємо тендер відновлення певних частин внутрішніх.

Прокладаємо міжнародну мистецьку стежку

Ми також розвиваємось у напрямку міжнародної співпраці. Що стосується мистецької частини робити палацу, то готуємо угоду про співпрацю зі Словакією, Литовцями, Поляками та Грузією. Зокрема, очікуємо, що серпні у нас буде виставка художників з Грузії.  А ще скерували листи до всіх консульств з метою підписання угоди. Сподіваємось, що це дасть можливість прокласти культурну стежку між нашими країнами", - розповів Юрій Візняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ