Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Standard&Poor's підвищило короткостроковий кредитний рейтинг ВАТ «Кредобанк» за міжнародною шкалою

Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s повідомило про уточнення короткострокового кредитного рейтингу ВАТ «Кредобанк» за міжнародною шкалою з підвищенням  його з  «С» до «В» у зв’язку із більш доброю оцінкою аналітиками агентства ліквідності українського банку та рівня його підтримки з боку стратегічного інвестора – найбільшого польського банку PKO BP SA. Про це повідомляє прес-центр ВАТ «Кредобанк».

Рівень отриманого банком довгострокового рейтингу за міжнародною шкалою "B/Стабільний" є лише незначно нижчим за довгостроковий суверенний рейтинг України (ВВ-/Позитивний).
Щодо Рейтингового агентства Standard & Poor’s, то воно є одним із найавторитетніших рейтингових агентств у світі. Standard & Poor’s – визнаний світовий лідер в області надання незалежних високоякісних послуг за оцінкою кредитних ризиків, виданню аналітичних і довідкових матеріалів для світового фінансового ринку. Standard & Poor’s створила низку продуктів і послуг для фондового ринку, зокрема системи відстежування фондових індексів і серію Інтернет-послуг, що полегшують роботу міжнародних фахівців у області фінансового аналізу, планування і інвестиційної діяльності. У штаті Standard & Poor’s нараховується більше 6,3 тисяч співробітників, які працюють в офісах компанії, розташованих в 21 країні світу; у їх числі – більше 1500 аналітиків. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ