Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Станом на 07:00 рух техніки відновлено по всіх автодорогах України

Рятувальники протягом доби 31 грудня продовжували надавати допомогу людям, які опинилися у снігових заметах на автомобільних дорогах. Повідомили у прес-службі ДСНС України.

Підрозділи ДСНС України протягом доби 31 грудня продовжували надавати допомогу людям, які через різке погіршення погодних умов опинилися у снігових заметах на автомобільних дорогах. ДСНС України на автошляхах, де ускладнено дорожній рух, розгорнуто 57 пересувних і стаціонарних пунктів обігріву, які забезпечені гарячим харчуванням. 97 автомобілів Державної служби України з надзвичайних ситуацій використовувались у якості тягачів для евакуації транспортних засобів зі снігових заметів.

Зі снігових заметів рятувальниками вивільнено 6 тис. 520 транспортних засобів, евакуювали та надали допомогу у пунктах обігріву 13 тис. 946 особам у наступних областях:

Дніпропетровська (вивільнено 632 од. транспортних засобів та надано допомогу 811 особам);

Запорізька (вивільнено 473 од. транспортних засобів та надано допомогу 1 тис. 61 особі);

Миколаївська (вивільнено 3405 од. транспортних засобів та надано допомогу 5539 особам);

Одеська (вивільнено 1332 од. транспортних засобів та надано допомогу 4426 особам);

Херсонська (вивільнено 678 од. транспортних засобів та надано допомогу 2109 особам);

Полтавська (вивільнено 38 од. транспортних засобів та надано допомогу 61 особі); Харківська (вивільнено 67 од. транспортних засобів та надано допомогу 205 особам).

До розчистки доріг, вивільнення транспортних засобів зі снігових переметів та надання допомоги водіям та пасажирам залучено підрозділи ДСНС України, Укравтодору, Міноборони, ДАІ МВС, техніку та працівників комунальних служб (всього близько 2 тис. 900 осіб та 1 тис.650 од. техніки).

Станом на 07:00 1 січня рух техніки відновлено. Тимчасово залишається обмеженим рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів на всіх напрямках в’їзду та виїзду з м. Одеси та м. Миколаїв. Роботи з розчистки доріг від снігу тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ