Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Start IT. Cisco4Ukraine: освітня онлайн-програма для українців

Приєднуйтесь до безкоштовної освітньої онлайн-програми та розвивайте свої ІТ-навички за підтримки інструкторів і менторів Start IT.Cisco4Ukraine.

Фото: Depositphotos

Програма Start IT.Cisco4Ukraine створена для підтримки українців різного віку – школярів, студентів та загалом людей, які хочуть змінити професію. А також для людей з різним рівнем підготовки, які хотіли б покращити свої цифрові навички, розпочати нову кар’єру або продовжити освіту в ІТ.

Програма Start IT. Cisco4Ukraine створена на базі Університету інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві (Польща) у партнерстві з міжнародним центром IT-освіти Cisco Networking Academy. Вміст програми розроблено експертами IT-індустрії.

Вивчайте програмування мовою Python або кібербезпеку та отримайте практичні навички, які потрібні для успішного працевлаштування.

Навчання відбуватиметься онлайн, тому учасники можуть навчатися дистанційно та не повинні залишатися в Польщі.

Приєднуйтесь до безкоштовної освітньої онлайн-програми та розвивайте свої ІТ-навички за підтримки наших інструкторів. Отримайте нові навички для успішного старту в IT. Знайдіть свій шлях. Розкрийте свій потенціал.

Старт програми з 17 жовтня! Реєструйтесь сьогодні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ