Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартує новий проект "Я не порушую ПДР"

Стартує новий проект "Я не порушую ПДР", - Варта1 у Facebook.

Ідея полягає в створенні руху, кожен член якого добровільно та показово протягом одного місяця (а за бажанням - довше) не порушуватиме правил дорожнього руху (в жодному випадку!), чим буде підтверджувати, що таке цілком реально (хоч важко), а також пропагуватиме таку поведінку.

Учасник підписуватиме відповідне зобов'язання та матиме наліпку на авто з порядковим номером, тому у разі порушення – будь-хто зможе «поскаржитися» і такого учасника виключать. Функціонуватиме фейсбук сторінка (https://www.facebook.com/groups/1471667889828195/) та інші заходи з підтримки і просування проекту.

Для старту потрібні 10 автомобілістів, які по-перше дуже відповідально до цього поставляться, а по-друге – є відомими людьми, на яких захочуть рівнятися інші. В ідеалі набрати 5 активістів та 5 "чиновників". Участь представника міської влади і поліції - обов'язкові. Вже зголосилися активісти Дайте пройти, ДК Львів, Варта1, викладачі ВУЗів, журналісти, депутати.

За підсумками акції буде складено звіт та розроблено відповідні пропозиції.

До участі запрошуються всі бажаючі. Долучайтесь до спільноти та очікуйте детальної інформації про старт проекту. Наклейки та інші деталі в процесі розробки.

https://www.facebook.com/groups/1471667889828195/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ