Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартував конкурс на зарахування до закладів медосвіти за держзамовленням

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, Департамент охорони здоров’я оголошує конкурс на зарахування до закладів вищої медичної освіти за державним замовленням.
Фото ілюстративне

Згідно з наказом від 02.03.2020 №149, Департамент охорони здоров’я оголошує конкурс на укладання угод на першочергове зарахування до закладів вищої медичної освіти за державним (регіональним) замовленням.

Для участі у конкурсі необхідно подати:

1.Заяву конкурсній комісії для відбору конкурсантів та укладення відповідних умов на першочергове зарахування до закладів вищої медичної освіти за державним (регіональним) замовленням.

2.Випускники закладів загальної середньої освіти поточного року пред’являють оригінал документа, що посвідчує особу; подають завірені копії зазначеного документа і табелів за 10 клас та перше півріччя 11 (випускного) класу.

3.Випускники закладів загальної середньої освіти попередніх років пред’являють оригінали та подають завірені копії документа, що посвідчує особу; документа державного зразка про раніше здобутий освітній рівень (атестат) і додатка до нього.

4.Випускники закладів фахової перед вищої освіти пред’являють оригінали та подають завірені копії документа, що посвідчує особу;документа державного зразка про раніше здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень (диплом) і додатка до нього.

5.Документи, що підтверджують досягнення конкурсантів в олімпіадах та конкурсах.

6.Строк подання документів – до 18 квітня 2020 року.

7.Прийом документів на участь в конкурсі за адресою: 79005, м.Львів, вул.Конопницької, 3, Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА, тел. (032) 276-45-84.

З умовами конкурсу можна ознайомити тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ