Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Столичні правоохоронці затримали групу крадіїв речей із автомобілів

Столичні правоохоронці в ході спецоперації затримали групу крадіїв речей із автомобілів. Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві

Близько 18:00 крадії розбили заднє ліве скло «Toyota», припаркованої біля супермаркету, забрали дипломат і мали намір зникнути: відразу після скоєного сіли в «Mercedes» і на великій швидкості поїхали з місця події. Правоохоронці рухалися слідом. До операції були залучені фахівці полку поліції особливого призначення, тож при першій можливості автомобіль із водієм та пасажирами зупинили.

На цей час чоловіки затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію зареєстровані, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено підозру у вчиненні злочину.

Слідчо-оперативна група оглянула автомобіль підозрюваних та місце скоєння злочину. Правоохоронці вилучили 550 доларів США, викрадених у потерпілого.

До групи входили чотири чоловіки віком від 26-ти до 42-х років, один – уродженець Луганської області, інші – кияни. Наразі перевіряють їх причетність до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ