Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Страхова компанія «Універсальна» долучилася до організації благодійного марафону з метою збору коштів для потреб міських та обласних пологових клінік Львівщини

ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» долучилася до організації благодійного 41-денного марафону через територію України з метою збору коштів для потреб міських та обласних пологових клінік Львівської області. З 11 квітня по 21 травня 2006 року через 7 областей України проляже шлях волонтерів, які збиратимуть доброчинні пожертвування від громадськості та підприємств.  Про це повідомили у прес-службі компанії.
Проект, ініційований українськими студентами та підтриманий «Універсальною» стартував з Луганська, далі пройде через Харківську, Полтавську, Київську, Житомирську, Волинську та Львівську області. Акція підтримується також Держдепартаментом США.
У  Львові за 2004 рік у 4-х міських та обласних клініках народилося 10,650 немовлят. З них близько 12% народжуються шляхом хірургічного втручання (кесаревого розтину). 8% новонароджених народжуються передчасно, з них, за статистикою, виживає лише третина. Обладнання у львівських клініках застаріле і абсолютно не відповідає сучасним стандартам гігієни. Оновлення технічної бази дозволить суттєво покращити ситуацію. Акція повинна зібрати 503 768 грн та забезпечити міські та обласні пологові клініки Львівської області необхідним обладнанням.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ