Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Страшна помста Ганущина: роботу Білоуса визнали незадовільною

Сьогодні, 10 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати визнали роботу першого заступника голови ради Андрія Білоуса незадовільною. «За» проголосувало 51 депутат, передає кореспондент Гал-інфо.
Сесія Львівської обласної ради. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Андрій Білоус з трибуни ради прозвітував за свою роботу. На його підтримку виступила фракція «Народного контролю» вихідцем з якої він є.

Депутат Андрій Дума запитав чи йдеться справді про погану роботу заступника, чи про «політичну розправу».  

Андрій Білоус відповів, що не хоче відповідати на це питання.

Депутат Михайло Титикало наголосив, що усе, що сьогодні відбувається в раді він вважає не зовсім правильним.

«Ми бачимо, що були складні стосунки між головою та його заступниками. Нам треба було ці питання заслухати разом. Треба було, щоб усі зауваження говорили у вічі. А то так виходить, що одні щось знають, а інші ні», - сказав він.

Андрій Дума також сказав: «Якщо треба когось міняти, то треба міняти нас усіх. Ми замість того, щоб працювати займаємось дурницями. Якщо міняти когось, то треба міняти усіх – включно з головою».

Керівниця фракції «Солідарність» Катерина Кеньо наголосила, що взаємодії між головою та заступниками нема. Вона запропонувала звіт і роботу Андрія Білоуса визнати незадовільними.

Також висловився і голова Львівської облради Олександр Ганущин.

«Коли близько чотирьох місяців тому постало питання мого звіту, то вже був зрозумілим результат виборів. Тоді вотум довіри я здобув. У мене виникли проблеми з колегами, які мали б мене підтримувати. Я ж описував детально свої зауваження до роботи заступника Гірняка. Це була політична оцінка. Не треба плутати з питанням перебування на посаді», - сказав Ганущин.

Щодо роботи Білоуса Ганущин сказав: «Проблема першого заступника – він підтримав позицію Володимира Гірняка».

Додамо, що сьогодні Львівська облрада визнали роботу заступника голови ради Володимира Гірняка незадовільною. «За» проголосувало 53 депутати.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, раніше голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин анонсував звіт своїх заступників на сесії 10 вересня, а також припустив можливість їхнього звільнення.

Також нагадаємо, що 21 травня під час засідання сесії Львівської обласної ради голова ради Олександр Ганущин з трибуни ради заявив, що проти нього готують змову, аби зняти з посади

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ