Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стрийщина відправила ще одне авто на передову

Позашляховик високої прохідності поїхав в межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».
Фото - ЛОДА

На передову до військовослужбовців поїхав позашляховик «Nissan», який допомагатиме їм виконувати бойові завдання. Авто передали за співпраці Стрийської РВА та благодійною організацією «HOPE & HELP TOGETHER».

Перед далекою дорогою автівку освятив священник. Також її загрузили необхідними для військових речами, а головне — передали генератор.

«Багато людей з різних куточків світу об'єдналися і допомагають нам захиститися від ворога, який намагається знищити нашу ідентичність та запанувати на нашій землі. Безмежно вдячний кожному, хто допомагає виборювати перемогу», - наголосив начальник Стрийської РВА Богдан Янко.

Автомобілі на фронті допомагають транспортувати бойову техніку чи евакуювати поранених, в тому числі цивільних. Однак часто автомобілі потрапляють під обстріли з боку російських окупантів. Частина з позашляховиків може бути знищена ворогом навіть під час транспортування до пункту призначення. Саме тому у військових залишається попит на автомобілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ