Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд на 2 місяці продовжив арешт Рубану

Шевченківський районний суд Києва продовжив арешт Володимира Рубана ще на 2 місяці. Про це йшлося в ефірі "112 Україна".

"Щойно завершено судове засідання у справі Володимира Рубана. Вирішили, що продовжать запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці, до 23 серпня", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Володимира Рубана було затримано 8 березня на лінії розмежування під час перевезення великої партії зброї. Його звинувачують у підготовці терактів у центрі Києва, плануванні держперевороту і незаконному поводженні зі зброєю. 9 березня київський суд заарештував Рубана на 60 діб без права внесення застави. 4 травня Рубану продовжили арешт на два місяці - до 2 липня.

Одним з фігурантів "справи Рубана" є нардеп Надія Савченко, яка раніше мала намір взяти його на поруки. Наразі вона також перебуває під арештом, після того як згоду на це дали депутати парламенту.

Коли відбудеться наступний обмін заручниками, точно не відомо. Україна на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську заявила про готовність обміняти 23 росіян на своїх політв'язнів у РФ. Водночас бойовики вимагають передати їм 80 засуджених в обмін на 15 полонених українців.

112 Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ