Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд продовжив домашній арешт Медведчуку – ЗМІ

Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту народному депутату із фракції "Опозиційна платформа — За життя" у Верховній Раді Віктору Медведчуку, якому інкримінують державну зраду.
Віктор Медвечук

Про це повідомляє видання “Українська правда” із посиланням на Телеграм народного депутата із парламентської фракції ОПЗЖ Рената Кузьміна. 

Так, за словами Кузьміна, суд продовжив Медведчуку домашній арешт з шести до десяти місяців.

Нагадаємо, що у травні 2021 року суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт у справі про державну зраду, порушення законів війни та розграбування державних надр в окупованому Криму.

Окрім цього, він перебував під цілодобовим домашнім арештом до 7 грудня 2021 року через іншу справу. Політика підозрюють у змові з українськими високопосадовцями для зриву контракту про постачання вугілля з Південної Африки на початку російської агресії. Також слідство вважає, що Медведчук брав участь в організації схеми контрабанди вугілля з ОРДЛО, в результаті якої проросійські терористи отримали понад 200 млн грн. 17 грудня Київський апеляційний суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом у цій справі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ