Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд скасував дозвіл на затримання олігарха-втікача Курченка

Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання та тримання під вартою бізнесмена-втікача часів Януковича Сергія Курченка, повідомляє прес-служба Апеляційного суду.

Зазначається, що суд розглянув апеляцію захисту Курченка на рішення Печерського райсуду Києва від 10 травня, яким щодо бізнесмена було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: апеляційну скаргу адвоката, яка діє у захист прав та інтересів підозрюваного Курченка С.В. – задовольнити», - йдеться у повідомленні.

Раніше Печерський суд роз'яснив, що після його затримання і не пізніше ніж через 48 годин з моменту доставки до місця кримінального провадження суд має розглянути питання про застосування обраного запобіжного заходу.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко обіцяв прискорити розслідування злочинів, які скоював бізнесмен та соратник екс-президента Віктора Януковича Сергій Курченко на території України.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ