Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд у справі Корбана оголосив перерву до 27 грудня

Суд у справі лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана оголосив перерву до неділі.

«Перерва у засіданні суду до 9:30 27 грудня. Прокурори не надали документів про обстеження, як того вимагала попередня ухвала суду», – повідомила речниця партії «Укроп» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

Перед цим адвокати Корбана наддали суду висновок лікарів «швидкої», що у нього погіршився стан і потрібна термінова госпіталізація.

Раніше 26 грудня Дніпровський суд Києва переніс розгляд клопотання щодо зміни запобіжного заходу Корбану до 20.30, якщо до цього часу завершиться експертиза щодо стану його здоров’я.

У суботу Геннадія Корбана у супроводі правоохоронців перевезли з лікарні Інституту імені Амосова до Дніпровського районного суду Києва. Його вивезли на каталці з прикріпленою до неї крапельницею.

Перед тим правоохоронці зачитали Корбану рішення суду про його примусовий привід на засідання для обрання запобіжного заходу.

26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою.

Захист заявляє, що Корбан перебуватиме на стаціонарному лікуванні впродовж наступних 7-10 днів.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ