Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суддя дозволив привести прооперованого Корбана на суд

Суд задовольнив клопотання про примусовий привід Геннадія Корбана на засідання суду. Таке рішення оголосив суддя Чаус.

Корбана мають доставити на засідання на 14:00 26 грудня.

"У слідчого суді відсутні об’єктивні відомості, що підозрюваний за станом здоров'я не має можливості брати участь в судовому засіданні. Відомості про те, що підозрюваний подавав клопотання про відкладення судового засідання, відсутні", - зазначив суддя.

"Слідчий суддя, враховуючи те, що підозрюваний не прибув на судове засідання … суд приходить до висновку про можливість надать дозвіл про затримання підозрюваного для примусового приводу для участі у розгляді клопотання про зміну запобіжного заходу підлягає задоволенню", - зазначив суддя.

При цьому депутат Денисенко, який був присутній на засідання, звинуватив, що суддя зачитує рішення, "написане в Адміністрації президента" і що суддя перебуває на гачку Генпрокуратури.

"Ви злочинець, ви не суддя… ви в цій залі засуджували майданівців. Ви обслуговуєте Шокіна і будете горіти в пеклі з Шокіним… всю вашу мразь янучар треба випалити напалмом… тварина суддівська", - кричав Денисенко і кидав пляшку з водою.

Як відомо, у п'ятницю ввечері у засіданні суду було оголошено перерву у зв'язку з клопотанням захисника політика Олексія Шевчука про підтвердження госпіталізації його підзахисного.

Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту щодо Корбана закінчується 31 грудня 2015 року.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ