Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Судові позови щодо незаконного звільнення з посад до Львівської міської ради однозначно будуть — Ігор Микитин

Серед колишніх чиновників мерії є такі, які скаржаться, що їх звільнили неправомірно. Про це „Гал-info”повідомив голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради Ігор Микитин. Зокрема, за його словами, проти свого звільнення протестує екс-начальник відділу генерального плану управління архітектури ЛМР, теперішній депутат міськради Роман Андрусишин, про це він заявив на останній сесії Львівської міської ради. Є й інші незадоволені, але їхні прізвища Ігор Микитин наразі не називає.
„По-перше, поки що ці люди не принесли ще всіх документів, і я не знаю, чи вони приходили просто консультуватися, чи ж збираються оскаржувати у суді своє звільнення, а по-друге, я не можу говорити про якісь прізвища без дозволу цих людей. Мені відомо лише те, що деякі із звільнених вже звернулися до Управління державної служби за захистом”, — зазначив Ігор Микитин.
Як переконаний голова комісії депутатської діяльності за законності, судові позови щодо незаконного звільнення з посад у зв’язку зі зміною структури виконавчих органів Львівської міської ради однозначно будуть, однак спрогнозувати скільки саме їх буде, неможливо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ