Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суди по приміщенню на вул. Короленка закінчаться у січні-лютому, - Ганущин

Судовий процес щодо виселення з комунального приміщення Львівської обласної ради на вул. Короленка, 1а, Російського культурного центру закінчиться у січні-лютому. Про це сьогодні, 21 листопада, під час звітної прес-конференції розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Гал-інфо.

«Реакція на це мала бути значно раніше. Це одне із тих питань, які не вирішувалося роками. Справа у тому, що ті, хто там донедавна сиділи, їхня діяльність не йшла на користь української держави. Думаю, що усі судові процеси закінчаться в січні-лютому наступного року, і у нас є достатньо сил і засобів, щоб вирішити це питання після завершення судів», - сказав Ганущин.

Він також заявив, що обласна рада як власник приміщення перебуває під прицілом усіх можливих правових організацій.

«Вони дуже переживають за російську спільноту, але не дуже розбираються, про яку саме спільноту йде мова», - сказав він.

За його словами, у рішенні Львівської обласної ради чітко вказано, що приміщення передадуть ветеранським організаціям.

«При написанні конкурсних умов під право оренди будуть зважати на дві речі: об’єднання зусиль і спроможність утримання приміщення, адже воно є у дуже поганому стані. В рішенні написано про передачу його ветеранським організаціям. Думаю, що буде реалізовано спільно з волонтерською складовою», - сказав Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ