Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Суспільство готове до радикальних дій, якщо не звільнять Табачника, – голова Львівської обласної ради

Думаю, що у Верховній Радій, а також у Кабінеті міністрів, Адміністрації Президента будуть знати про обговорення, що відбувалося сьогодні у сесійній залі Львівської обласної ради. Про те, що суспільство готове до радикальних дій. Радикальні дії – це невизнання міністра освіти та науки Табачника, страйки. Однак не хотілося б, щоб дійшло до радикальних дій, просто треба звільнити Дмитра Табачника. Про це сьогодні, 17 березня, під час брифінгу заявив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

 

 

За його словами, Львівська обласна рада апелювала до державних органів, які призначали Дмитра Табачника, – премєр-міністра, який вносив його кандидатуру, та до Верховної Ради, що призначила його міністром та науки.

 

На думку Мирослава Сеника, якщо громадськість Львівщини обмежиться тільки рішенням Львівської обласної ради, то є мала ймовірність, що до нас прислухаються, але, якщо це рішення буде мати своє продовження в акціях громадських організацій, політичних партій, то безумовно воно досягне успіху. Ми памятаємо як активні дії студентів 1990 року привели до відставки голови ради міністрів УРСР Віталія Масола.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ