Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Світ змирився із тим, що Україна втратила Крим, - Гриценко

Ситуація в Криму – це саботаж і зрада з боку української влади. Світ вже змирився із тим, що Украъна втратила Крим. Про це сьогодні, 3 квітня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі заявив народний депутат, екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Він також зазначив, що не виконали свої зобов'язання держави гаранти цілісності України - США та Великобританії. Гриценко зазначив, що в обмін на ядерну зброю вони давали безумовні гарантії.

«Якби у нас була б хоча б тактична ядерна зброя, то ніякої Раші б не були в Криму. Анексія Криму спровокувати два небезпечні процеси. Зараз ніхто не знайде аргументів, щоб заборонити зброю масового знищення. Раніше на прикладі України показували, що держави, які віддали ядерну зброю, є під захистом, але тепер вони не можуть нікому нічого гарантувати.

Другий процес - це референдум, проведений під стволами автоматів, пістолетів та гранатометів. Зараз світ де-факто змирився, що Крим вже не наш. Ніхто не вимагає його віддати Україні. Максимум що вимагають - це відвести війська від східних кордонів. Ці референдуму пробуджують гарячі точки, де бігом побіжать проводити такі референдуми та переділяти кордони. З боку України відповідальність лежить на тих людях, які повинні були забезпечити цілісність, але вони цього не забезпечили. Були правильні рішення, але вони були відкинуті, а за таких умов це саботаж та зрада», - сказав Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ